Winkelwagen

Producten

<< Vorige - Volgende >>


ProNails Sensitive Foot Foam, 125 ml
ProNails Sensitive Foot Foam, 125 ml
PBestrijdt doeltreffend vochtige voetschimmels
PBehandelt klammige & afpellende huid: zwemmerseczeem
PActieve ingrediënten: 1% Clotrimazole - Geen UREA
PGeschikt voor diabetici
PLaat geen vettig residu achter

Deze mousse bestrijd afgepelde en natte voeten (zwemmerseczeem) die gevoelig zijn voor schimmelinfecties. Mensen die aan deze conditie lijden kunnen ook een jeukerig gevoel ondervinden. De Sensitive Foot Foam werd speciaal ontwikkeld voor natte voetschimmels en bevat geen UREA, dit zou de huid zelfs nog vochtiger maken. Het bevat wel 1% Clotrimazole, een actieve schimmelbestrijder. ProNails Sensitive Foot Foam is uiterst geschikt voor mensen die dikwijls sportschoenen dragen of voor mensen wiens voeten vaak gedurende een langere tijd nat zijn - in de gym, de sauna of het zwembad. Het bevat geen alcohol, parfum of geuren en geen minerale oliën en het is geschikt voor diabetici.

Gebruiksaanwijzing:
De dispenser goed schudden voor gebruik. Spuit een kleine hoeveelheid mousse (de grootte van een walnoot) in uw handpalm. Wrijf zachtjes in de huid tot de mousse volledig is ingetrokken. Elke ochtend en avond aanbrengen om gedesinfecteerde voeten schoon te maken. Bevat 160 applicaties.

Ingrediënten:
Butane, Isobutane, Propane, Aqua, Cetearyl Ethylhexanoate, Stearic Acid, Propylene Glycol, PVP, Triethanolamine, Polysorbate 20, Glycerin, Clotrimazole, Dimethicone, Phenoxyethanol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA, Propylparaben, Ubiquinone.
Euro 19.95

Aantal