Winkelwagen

Producten

<< Vorige - Volgende >>


ProNails Dry Foot Foam, 125 ml
ProNails Dry Foot Foam, 125 ml
P Hydrateert & beschermt droge huid
PVerzacht eczeem
PActieve ingrediënt: 10% UREA
PGeschikt voor diabetici
PLaat geen vettig residu achter
PBevat geen minerale oliën, geen alcohol, geen geur

Dagelijkse thuisbehandeling om zeer droge voeten te bevochtigen en te beschermen. Laat de huid toe te ademen en natuurlijke te transpireren, zonder vetresten achter te laten. Het schuim is gemaakt op basis van een wetenschappelijk ontwikkelde formule die bestaat uit een balans van water en natuurlijke vetten die onmiddelijk door de huid worden opgenomen. De 10% UREA zorgt voor bescherming, verzorging en hydratatie van de huidstructuur. Het verhoogt de elasticiteit en laat de huid toe om perfect gezond te worden en haar ware functie uit te oefenen van bescherming. Het is vrij van alcohol, parfum en geuren, bevat geen minerale oliën en is geschikt voor diabetici. 

Gebruiksaanwijzing:
De dispenser goed schudden voor gebruik. Spuit een kleine hoeveelheid mousse (de grootte van een walnoot) in uw handpalm. Wrijf zacht in de huid tot het volledig is ingetrokken. Breng elke ochtend en avond aan om gedesinfecteerde voeten schoon te maken. De dispenser bevat 160 applicaties.

Ingrediënten:
Aqua, Urea, Butane, Cetearyl Ethylhexanoate, Propylene Glycol, Propane, Stearic Acid, Isobutane, PVP, Dimethicone, Polysorbate 20, Triethanolamine, Glycerin, Phenoxyethanol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA, Propylparaben, Ubiquinone.
Euro 18.95

Aantal