Winkelwagen

Producten

<< Vorige - Volgende >>


ProNails Cracked Heel Foam, 125 ml
ProNails Cracked Heel Foam, 125 ml
PHerstelt gescheurde hielen
PBevat 25% UREA
PGeschikt voor diabetici
PLaat geen vettig residu achter
PBevat geen minerale oliën, geen alcohol & geen geur

Hydrateert en beschermt extreme eelt-en hielkloven. Laat de huid ademen en transpireren op een natuurlijke manier en laat geen vettig residu achter. De mousse is gemaakt op basis van een wetenschappelijk ontwikkelde formule die bestaat uit een balans van water en natuurlijke vetten die onmiddelijk door de huid worden opgenomen. De hoge UREA inhoud van 25 % biedt bescherming, verzorging en hydratatie aan de huid. Neemt vocht op en verbetert de huidstructuur. Het verhoogt de elasticiteit, waardoor de huid perfect gezond wordt en haar oorspronkelijke functie opnieuw kan uitvoeren: Bescherming. Het is vrij van alcohol, parfum en geuren, het bevat geen minerale oliën en het is geschikt voor diabetici. 

Gebruiksaanwijzing:
De dispenser goed schudden voor gebruik. Spuit een kleine hoeveelheid mousse (de grootte van een walnoot) in uw handpalm. Wrijf zachtjes in de huid tot de mousse volledig is ingetrokken. Elke ochtend en avond aanbrengen om gedesinfecteerde voeten schoon te maken. De dispenser bevat 160 applicaties. 

Ingrediënten:
Aqua, Urea, Butane, Cetearyl Ethylhexanoate, Propylene Glycol, Propane, Stearic Acid, Isobutane, PVP, Dimethicone, Polysorbate 20, Triethanolamine, Glycerin, Phenoxyethanol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA, Propylparben, Ubiquinone, Evening Pimrose Oil.
Euro 19.95

Aantal