Winkelwagen

Producten

<< Vorige - Volgende >>


Piura Orchid Tonic, 250 ml
Piura Orchid Tonic, 250 ml
Tonic is de essentiële stap na iedere reiniging. Deze zacchte tonic herstelt en verfirst de huid na de reiniging. De lotion herstelt de natuurlijke zuurmantel van de huid en zorgt ervoor dat de verzorgende producten beter worden opgenomen en hun werking kunnen doen.

Producteigenschappen:
-Neemt de laatste resten af van de huid
-Herstelt de pH waarde van de huid
-Verfrist, herstelt en verzacht
-De 1ste hydratatie voor de huid na de reiniging

Toepassing:
Iedere ochtend en avond na de reiniging. Neem een geruime hoeveelheid tonic op een wattenschijfje en bevochtig het hele gezicht. Breng de verzorgingsproducten direct aan na deze stap.

Resultaat:
Een fis en schoon gevoel, een heldere uitstraling. De huid is beter toelaatbaar en voorbereid voor de dag- of nachtverzorging

Werkzame stoffen:
Aloe Vera, Purple Orchid

Ingrediënten:
Aqua, Benzyl Alchohol, PPG-1-PPG-9, Lauryl Glycol Ether, Glycerin, Parfum, Sodium Phytate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Orchis Mascula Extraxt, Sorbic Acid, Aloe Barbadensis gel, Alcohol, citric Acid, Potassium Sorbate, sodium Benzoate, Sodium Sulfate

Tip van de schoonheidsspecialiste:
Het belangrijkste product na de reiniging is de Tonic. 

De meest voorkomende misvatting over tonic is dat het een product zou zijn om make up resten te verwijderen, hier is het dus absoluut niet voor bedoeld.
Tonic is ervoor bedoeld om na iedere reinigingsbeurt de achter gebleven resten van het reinigingsproduct te verwijderen en de pH waarde van de huid weer te herstellen.

Maar ook zou je dit moeten gebruiken als je onder de douche vandaan stapt. Waarom hoor ik u denken.
Water bevat chloor, kalk en roest. Bovendien blijven er allerlei zeepresten van de shampoo achter op uw huid. Met het gebruik van Tonic herstel je dus ook na een douchebeurt de pH waarde van je huid en verwijder je alle resten welke niet goed zijn voor je huid.
Euro 17.75

Aantal