Winkelwagen

Producten

<< Vorige - Volgende >>


Piura Mask Hydratant, 75 ml
Piura Mask Hydratant, 75 ml
Als een regenwoud voor de dorstige huid!
Een intensief hydraterende creme masker die de bovenste huidlagen van vocht voorziet, de natuurlijke vochtbalans in de huid herstelt en het vocht vasthoudend vermogen van de huid stimuleert. Geschikt voor alle huidtypen, onmisbaar voor de vochtarme en droge huid.
'A must have' voor iedere huid! 

Producteigenschappen:
-Intensief hydraterend op alle niveaus
-Bereik in de diepere huidlagen
-Voedend, verzachtend en kalmerend door planteoliën

Toepassing:
Gebruik 1-3 maal per week, of zelfs meer indien nodig.
Breng een royale laag op een gereinigd gezicht aan en laat het minimaal 10 minuten inwerken. Voor een optimale hydratatie het masker tot 30 minuten laten inwerken.
Het masker mag voor de nacht op de huid blijven, wanneer de huid zeer vochtarm is mag het masker iedere nacht ingezet worden. Het masker mag ook rond de ogen aangebracht worden.
Afnemen met lauw water. Verfris de huid daarna met Piura Orchid Tonic en breng vervolgens de verzogende producten aan.

Resultaat:
Een zacht, comfortabel en gehydrateerd gevoel. Een frisse endauwzachte huid.

Werkzame stoffen:
Olijfolie, soja olie, avocado olie, amandelolie, purple orchid, aloe vera, betafin, shea butter, blaasjeswier (kelp), vijgenextract

Ingrediënten:
AQUA, BETAINE, CETYL ALCHOHOL, GLYCERYL STEARATE, BUTYROSPERNUM PARKII, CETEARETH-12, OLEA EUROPAEA, CETEARETH-20, GLYCINE SOJA OIL, PERSEA GRATISSIMA OIL, PRUNUS DULCIS OIL, GLYCERIN, ALOE BARBADENSIS, CETEARYL ALCOHOL, CETYL PALMITATE, COCOGLYCERIDES, FUCUS VESICULOSES EXTRACT, ORCHIS MASCULA EXTRACT, FICUS CARCIA EXTRACT, PARFUM, PROPYLENE GLYCOL, BENZYL ALCOHOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE

N.B.
Door de overgang van etikering kan het zijn dat het etiket op uw verpakking anders is dan getoond, dit verandert niks aan de verkoopprijs of de houdbaarheid. 
Euro 19.95

Aantal