Winkelwagen

Producten

<< Vorige - Volgende >>


Piura Delight Cleansing Milk, 250 ml
Piura Delight Cleansing Milk, 250 ml
Een zachte reinigingsmilk voor alle huidtypen. Reinigt de huid van oppervlakkig vuil, onzuiverhedene ne make-up.

Producteigenschappen:
-Reinigt de huid van make-up, oppervlakkig vuil en vet
-Geschikt voor lichte oogmake-up
-Plantenolieën en Allontoïne werken verzachtend, ontspannend en verminderen schilfers en rimpels
-Aloe Vera en Betafin werken hydraterend

Toepasssing:
Ieder ochtend en avond. Een geruime hoeveelheid op een droge of vochtige huid aanbrengen en afnemen met lauwwarm water. verfris en herstel de huid altijd met tonic.

Resultaat:
Een schone zachte huid met welke comfortabel aanvoelt.

Werkzame stoffen:
Rijstkiemolie, Amandelolie, Aloe Vera, Allantoïne, Betafin, Macadamia Olie, Kokosnootolie, Purple Orchid

Ingrediënten:
Aqua, Oryza sativa oil, Cetyl Alchohol, prunus Dulcis Oil, Macademia Ternifolia Oil, Betaine, Glycerin, Ceteareth20, ceteareth 12, aloe barbadensis, glyceryl stearate,cetearyl alcohol, cetyl palmitate, cocoglycerides, orchis mascula extract, allontoin, parfum, propylene glycol, benzyl alcohol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone

Tip van de schoonheidsspecialiste:
De milk is geschikt voor ieder huidtype en wordt dan ook het meeste gebruikt. De olie is een heerlijk zacht product en ideaal voor de normale tot rijpere huid maar minder geschikt voor de vette huid.
En dan hebben we als laatste nog de foam, een heerlijk verfrissend reinigingsproduct welke ook weer geschikt is voor ieder huidtype (als je een zeer droge huid hebt kijk dan eerste wel goed op de ingrediëntenlijst om te zien of er niet te veel zeep inzit, want zeep droogt de huid verder uit).Foam reinigt de porieën dieper dan een milk. De foam is vooral ook erg populair bij de mannen.

De ideale reiniging vind twee maal daags plaats, ’s ochtends en ’s avonds.
Maar hoeveel gebruik je?
De meeste doen een klein beetje milk op een wattenschijfje en verwachten dat dit kleine beetje met al het vuil en vet op de huid kan vermengen, vervolgend een watje met lotion want die is er voor (denken jullie) om de overige make up restjes te verwijderen en daarna een dikke lik crème.
FOUT!
Zo kan je het beter doen:
Neem een hoeveelheid milk of olie(Piura Velvet cleansing Oil)  ter groote van een twee euro munt op je hand en verdeel dit goed over je gezicht en maak maar echte wasbewegingen.
Gebruik je een olie, dan kan je je handen na het aanbrengen van de olie  op het gezicht en het verdeeld te hebben vochtig maken en de olie verder verdelen. Door het gebruik van water zal de olie emulgeren en wordt het melkachtig.
Voor de foam geld eigenlijk hetzelfde als de olie, tenzij je een foam gebruikt die al schuimt als je het op je handen spuit dan heb je geen toevoeging van water meer nodig.
Voor het afnemen van het product kan je een vochtig lauwe washand nemen.

Ik adviseer om iedere ochtend een foam (Piura Fesh Cleansing Foam) te gebruiken en in de avond een milk of olie. Voor het verwijden van de oogmake up  kun je het beste een twee fasen oogmake up reiniger gebruiken, dit is het beste middel voor de tere huid rondom de ogen.
Na de reiniging dient men wel altijd een tonic/lotion te gebruiken 
Euro 18.65

Aantal