Winkelwagen

Producten

<< Vorige - Volgende >>


Piura Cleansing Foam, 150 ml
Piura Cleansing Foam, 150 ml
De Fresh Cleansing Foam is een echte huidreiniger, geschikt voor alle huidtypen, die de huid tot diep in de porieën reinigt van vuil, onzerheden en overtollig talg.
Een zeer populair product bij de mannen. Heerlijk om de dag mee te beginnen.

Producteigenschappen:
-Reinigt, zuivert en hydrateert
-Verwijdert vuil, vet en onzuiverheden
-Verzacht, hydrateer en vermindert gevoeligheden
-Een gehydrateerde en comfaortabele huid

Toepassing:
Breng twee pompjes foam aan op een vochtige lauwwarme huid. Verdeel dit zorgvuldig met rotaties over het gezicht en de hals zodat het product zich goed kan mengen met het vuil en het talg op de huid. Spoel de huid daarna af met lauwwarm water. Verfris de huid daarna met de Orchid Tonic van Piura

Werkzame stoffen:
Aloe Vers, Hyaluronzuur, Betafin

Ingrediënten:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Sodium Laureth-5 Carboxylate, Betaine, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbedensis, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Citric Acid, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, MethylChloroisothiazolinone, Methylisothiazolione

Tip van de schoonheidsspecialiste:
Ik adviseer om iedere ochtend een foam te gebruiken en in de avond een milk of olie. Voor het verwijden van de oogmake up  kun je het beste een twee fasen oogmake up reiniger gebruiken, dit is het beste middel voor de tere huid rondom de ogen.
Mannen kunnen de Foam zowel voor de ochtend als de acvond reiniging gebruiken, maar vergeet niet om de huid daarna nog af te nemn met de tonic.
Waarom u tonic dient te gebruiken na iedere reiniging leest u bij het product Piura Orchid Tonic.
Euro 17.75

Aantal