Winkelwagen

Producten

<< Vorige - Volgende >>


Padipuur Keratine Socks
Padipuur Keratine Socks
Padipuur keratine laat je lopen als een God

De ideale thuisverzorging zonder water voor uw handen en voeten, Keratine gloves en socks.
Makkelijke, doeltreffende hand en voetbehandelingen tegen kloven, droge en gevoelige handen en voeten!

Er zijn weinig dingen zo populair in de tegenwoordige samenleving als de wereld van de cosmetica. Ieder jaar wordt er meer en meer uitgegeven aan verschillende soorten make-up, crèmes en lotions. Als we het over onze handen en veten hebben dan is het natuurlijk van groot belang dat we de lichaamsdelen die we het vaakst gebruiken ook het beste verzorgen. Met de nieuwe Padipuur Keratine crème verzorg je de voeten en handen op de best mogelijke manier met een product die is samengesteld uitsluitend natuurlijke en plantaardige producten. Statistisch gezien krijgen 60% van alle Nederlanders een of meerdere malen in hun leven problemen met hun voeten. Door middel van innovatieve producten zoals deze zachte crème kan dit aantal behoorlijk dalen in de toekomst. Keratine crème werkt bij vele verschillende soorten problematiek van ingegroeide teen nagels en eelt tot aan reumatische klachten, gevolgen van diabetes en opgezwollen voeten van de zwangerschap. 

Met de Padipuur Keratine crème bestrijdt je al deze problemen op een efficiënte manier.Padiduur Keratine crème is prima te combineren met een pedicure en versterkt het verfrissende en verzorgde effect wat deze behandeling te bieden heeft. Met producten zoals de Padipuur Gloves en Socks wordt een pedicure nooit meer hetzelfde en kun je heerlijk genieten van een ontspannende behandeling die het effect vanKeratine crème optimaliseert. We willen het beste voor ons lichaam en wat is er beter dan te genieten van producten die je lichaam niet alleen renoveren maar ook nog eens versterken en weerbaarder maken tegen de harde stimuli die het drukke dagelijkse leven je te bieden heeft. 

10 redenen om voor Padipuur keratine gloves & socks te kiezen:

1. Hygienisch gebruik, doordat er geen water gebruikt wordt, daardoor is er een lag risico in het overbrengen van infecties en bacterieen.

2. Sterk Hydraterend, rijk aan hydraterende en verzachtende ingredienten

3. Veilig en hygienisch, geeft vocht en voeding aan de huid, nagels en nagelriemen, dit zorgt voor een goede vochtbalans en biedt daarmee bescherming tijdens blootstelling aan de zon

4. Tijd bespraing, makkelijk in gebruik en goed resultaat

5. Handig in gebruik, de handige wegwerpverpakking van de gloves & socks zorgen ervoor dat je verzekerd bent van optimale hygiene

6, Moisturizing, trek de Glove of Sock aan, masseer de creme zachtjes in en pak de hand of voet warm in, de warmte zorgt ervoor dat de vochtinbrengede creme nog beter zijn werk doet

7. Copaiba Oil, dit is een helende kruidenolie uit Brazilie welke roodheid en schimmels weert. Dit maakt het ook geschikt voor gebruik bij schimmelnagels, een lager immuunsysteem, ouderen en mensen met diabetes.

8. Vitamine E, rijk aan oxidanten en werkzaam tegen veroudering

9. Lipex preAct, een ingredient uit koolzaadolie welke helpt bij een evenwichtige PH ondersteunen. Het Lipex preAct biedt ook uitstekende bescherming tegen UV stralen.

10. Plantaardige Keratine, een versterkend vezeleiwit. Je nagels en nagelriemen zullen aanzienlijk versterken door het gebruik van de keratine Gloves & Socks.

Gebruiksaanwijzing:

1. Verwijder nagellak en vijl de nagels. Trek de handschoenen of sokken aan, eventueel voorverwarmd b.v in warm water.

2. Masseer de Keratine crème rond de nagels en nagelriemen, pak de hand of voet warm in en laat ± 10 tot 15 minuten inwerken.

3. Trek de top van de handschoen naar je toe, of knip of scheur deze af om zo de nagels en nagelriemen te behandelen.

4. Maak de nagelriemen los, door de Keratine crème heeft u geen water of nagelriemolie nodig.

5. Trek de handschoenen of sokken binnenste buiten uit en masseer de crème in, of geef met de crème een heerlijke hand of voet massage.

6. Voor het aanbrengen van nagelak is het belangrijk de nagels met een adstringerende lotion af te nemen, om het nagelbed te ontvetten
Euro 4.50

Aantal