Winkelwagen

Producten

Volgende >>


Padipuur Keratine Gloves
Padipuur Keratine Gloves
Handen en nagels renoveer je met Keratine Creme

De ideale thuisverzorging zonder water voor uw handen en voeten, Keratine gloves en socks.
Makkelijke, doeltreffende hand en voetbehandelingen tegen kloven, droge en gevoelige handen en voeten!

Het liefst willen we allemaal onze handen en voeten zo goed mogelijk verzorgen en willen we gebruik maken van de meest duurzame en milieuvriendelijke producten die er te verkrijgen zijn. Helaas is er niet altijd tijd, ruimte of geld om dit te kunnen bewerkstelligen. Met de verwenpakketten van Padipuur heb je een alles in een pakket wat je de mogelijkheid biedt om zowel je handen en voeten te laten verzorgen met de plantaardige formules en producten van Padipuur en bespaar je op deze manier kosten noch moeite.

Onze handen verrichten veel werk gedurende de dag. Soms op momenten dat we het niet eens meer door hebben. Omdat onze handen veel werk verrichten zijn ze kwetsbaarder voor kwaaltjes, blessures en wondjes dan andere lichaamsdelen. Ook onze nagels zijn kwetsbaar en komen tijdens de dag met vele verschillende bacteriën in contact. Het is dus van groot belang dat de handen en nagels goed verzorgd worden zodat je ze weerbaarder maakt en verlost van pijnlijke en lelijke kwaaltjes. Door middel van Keratine crème worden je handen en nagels sterker en stralender dan ooit te voren. Veel mensen zijn zich over bewust van hun handen en willen graag da ze er ten alle tijden goed uitzien. Dit is niet zo heel gek aangezien onze handen blootliggen en voor iedereen zichtbaar zijn. Met Keratine crème heb je meer rust en kun je in alle zelfvertrouwen je handen aan de wereld laten zien.

Om je handen te verzorgen is het goed om een manicure te nemen en meteen de nagels bij te laten werken. Met Keratine crème verruim je de ervaring van een manicure en haal je het beste uit de behandeling naar boven. Keratine crème verstevigd niet alleen je handen maar renoveert ze ook binnen de kortste keren en biedt ze meer weerstand tegen stimuli van buitenaf. Daarnaast wordt er bij de constructie van de Keratine crème alleen met plataardige en natuurlijke producten gewerkt waardoor het product uitermate gebruiksvriendelijk is voor je handen en nagels.

10 redenen om voor Padipuur keratine gloves & socks te kiezen:

1. Hygienisch gebruik, doordat er geen water gebruikt wordt, daardoor is er een lag risico in het overbrengen van infecties en bacterieen.

2. Sterk Hydraterend, rijk aan hydraterende en verzachtende ingredienten

3. Veilig en hygienisch, geeft vocht en voeding aan de huid, nagels en nagelriemen, dit zorgt voor een goede vochtbalans en biedt daarmee bescherming tijdens blootstelling aan de zon

4. Tijd bespraing, makkelijk in gebruik en goed resultaat

5. Handig in gebruik, de handige wegwerpverpakking van de gloves & socks zorgen ervoor dat je verzekerd bent van optimale hygiene

6, Moisturizing, trek de Glove of Sock aan, masseer de creme zachtjes in en pak de hand of voet warm in, de warmte zorgt ervoor dat de vochtinbrengede creme nog beter zijn werk doet

7. Copaiba Oil, dit is een helende kruidenolie uit Brazilie welke roodheid en schimmels weert. Dit maakt het ook geschikt voor gebruik bij schimmelnagels, een lager immuunsysteem, ouderen en mensen met diabetes.

8. Vitamine E, rijk aan oxidanten en werkzaam tegen veroudering

9. Lipex preAct, een ingredient uit koolzaadolie welke helpt bij een evenwichtige PH ondersteunen. Het Lipex preAct biedt ook uitstekende bescherming tegen UV stralen.

10. Plantaardige Keratine, een versterkend vezeleiwit. Je nagels en nagelriemen zullen aanzienlijk versterken door het gebruik van de keratine Gloves & Socks.

Gebruiksaanwijzing:

1. Verwijder nagellak en vijl de nagels. Trek de handschoenen of sokken aan, eventueel voorverwarmd b.v in warm water.

2. Masseer de Keratine crème rond de nagels en nagelriemen, pak de hand of voet warm in en laat ± 10 tot 15 minuten inwerken.

3. Trek de top van de handschoen naar je toe, of knip of scheur deze af om zo de nagels en nagelriemen te behandelen.

4. Maak de nagelriemen los, door de Keratine crème heeft u geen water of nagelriemolie nodig.

5. Trek de handschoenen of sokken binnenste buiten uit en masseer de crème in, of geef met de crème een heerlijke hand of voet massage.

6. Voor het aanbrengen van nagelak is het belangrijk de nagels met een adstringerende lotion af te nemen, om het nagelbed te ontvetten
Euro 4.50

Aantal