Winkelwagen

Producten

Welkom


Schoonheidsspecialiste en medisch pedicure te Purmerend voor huidverzorging, huidverbetering, voetverzorging, ontharen met sugaring, brazilian wax en massage. Schoonheidssalon purmerend en medisch pedicure purmerend
Uw huid en voeten zijn mijn passie als schoonheidsspecialiste en medisch pedicure

Studio Purmerend biedt professionele behandelingen voor hem en haar, jong en oud, met hoge kwaliteit dankzij de producten van Piura Skincare en ProNails.
Piura biedt een complete huidverzorgingslijn voor iedere leeftijd, ieder huidtype en is ook zeer geschikt voor de donkere huid.
Wees zuinig op uw huid, deze is niet te vervangen!
De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en krijgt nogal wat te verduren. Ze krijgt lang niet altijd de zorg die ze verdient. Invloeden van buiten en binnen kunnen de huid verzwakken, het milieu, de zon, de wind en andere factoren kunnen een negatieve invloed op de huid hebben. Een reactie van uw huid daarop kan zijn: een gebrek aan vocht of een overmatige productie van vet, maar ook vroegtijdige huidveroudering. De producten van Piura Skincare beschermen de huid tegen de invloeden van buitenaf en ondersteunen de natuurlijke functies van de huid. Het zorgt voor balans en het zelfgenezend vermogen van de huid, de huid bezit immers de kracht om zichzelf te verzorgen en te herstellen. Cosmetica dient deze krachten te ondersteunen, niet meer en niet minder. 

Onze voeten hebben het niet gemakkelijk! 
Een hele dag vastgeketend in schoenen, dragen ze ons rond waar we ook willen gaan. Zo heeft wel 85% van de bevolking last van voetkwaaltjes. Waarom geven we onze voeten niet de behandeling die zij verdienen? ProNails Foot Care biedt een complete lijn van professionele voetverzorgingsproducten en middelen om kwalen en problemen te verzachten en te verhelpen.
Schaam u niet voor uw voeten en kom gewoon naar de pedicure!
U kunt onder andere terecht voor:
Door regelmatig scholing en trainingen te volgen vergroot ik mijn kennis en kan ik deze weer aan u doorgeven of nieuwe behandelingen en methodes aanbieden.

Of u nu komt voor huidverbetering, (voet)verzorging, ontspanning of ontharing....Ik sta voor u klaar om uw wensen te bespreken en u een passend advies te geven.

Aangesloten bij:

Schoonheidssalon, Schoonheidssalon purmerend, huidverzorging, wellness, schoonheidsspecialiste, schoonheidsspecialiste purmerend, pedicure, pedicure purmerend, medisch pedicure, medisch pedicure purmerend
 huidverbetering, ontharing, Hotstone massage, Ontspanningsmassage,  bindweefselmassage, shiatsu, bindweefsel massage, verzorgingsproducten, Piura, Ontspanningsmassage purmerend, natuurcosmetica, waxing, harsen, schoonheidssalon purmer noord, schoonheidssalon purmer zuid, schoonheidssalon weidevenne, schoonheidssalonn de gors, schoonheidssalon overwhere, pedicure purmer noord, pedicure purmer zuid, pedicure weidevenne, pedicure de gors, pedicure overwhere


Aanbiedingen


Piura Ampoule Hydratant, 15 ml

Piura Ampoule Hydratant, 15 ml24.95  Euro 16.50

Piura Ampoule Royal, 15 ml

Piura Ampoule Royal, 15 ml29.95  Euro 19.95

Piura Ampoule Serenity, 15 ml

Piura Ampoule Serenity, 15 ml24.95  Euro 16.50